Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cikis Sztorik :P

CIKI SZTORIK

(nem velem/velünk történt)

 Kényelmesen ültem a TV előtt, és néztem a kedvenc sorozatomat, amikor hirtelen elkezdett vérezni az orrom . Ilyettemben felugrottam, és kirohantam a fürdőszobába, hogy elállítsam a vérzést.De se vécépapírt se zsebkendőt nem találtam.Jellemző!Izgatottan kerestem valamit, ami beleillik az oromba - s ekkor megláttam a nővérem tamponos dobozát.A semminél ez is jobb lesz, gondoltam, és kettőt bedugtam az orromba.Már épp vissza akartam menni a nappaliba, amikor kinyílt a fürdőszoba ajtaja, és belépett a nővérem jóképű pasija.Vigyorogva nézett rám:" Hát tudtommal azokat máshová kell tenni..."- "Hah mintha nem tudnám."- kiáltottam vissza, és gyorsan eltűntem a szobámban.

 

Osztálykiránduláson voltunk.Nagyon unatkoztunk a barátnőimmel, ezért elhatároztuk, hogy "Mondd vagy mutasd"-ot játszunk.Mikor sorra kerültem, "mutasd"-ot választottam.Erotikus sztriptízt kellett lejtenem a szobában.Elkezdtem mozogni az izgató zenére, és közben szép lassan eldobáltam magamról a ruháimat az emeletes ágy lábát használtam rúd ként, a többiek tapssal biztattak. Ám a táncnak hirtelen vége szakadt: egyszer csak kivágódott az ajtó, belépett a döbbent osztályfőnökünk, és megkérdezte, mit művelünk itt.Vörös fejjel kirohantam a lány vécébe.
 

A barátomra, Sebire vártam, moziba készültünk.Mikor csengett a kaputelefon, beleszóltam, hogy "Szia, édes, mindjárt ott vagyok!Imádlak!"Felkaptam a táskámat, és lerohantam a lépcsőn, De a kapunál nem ő várt rám, hanem a postás.Vigyorogva kérdezte, kaphat-e üdvözlő csókot - mire szó nélkül kirántottam a kezéből a leveleket, és bevégtam az ajtót.Soha többet nem csinálok ilyet!Grrrrrr!!!
 
 
Végre eljött a táborozás ideje!Első este a barátnőimmel átmentünk a fiúk szobájába.Jókat dumáltunk, röhögtünk, állati jól éreztük magunkat. Másnap reggel azonban kijózanító dolog történt.Noha igencsak keveset aludtunk, mi keltünk fel elsőként.Elhatároztuk, hogy gyorsan lezuhanyzunk, míg a többiek alszanak.Így is tettünk;dudorászva engedtük magunkra a forró vizet.Annyira elmerültünk a mosakodásban, hogy nem hallottuk a fiúk motoszkálását, és sutyorgását.Csak akkor vettük észre őke...t, amikor már ott álltak előttünk, és alig tudták visszatartani a nevetést.Hopp, ekkor bevillant a valóság: a fiúk zuhanyzójában voltunk!Ezek szerint mégsem ébredtünk fel eléggé...Megpróbáltuk eltakarni magunkat, ahol csak tudtuk, de hiába.El is ment a kedvünk attól, hogy még egy ilyen bulit tartsunk a táborban.
 
 
 
 
A barátnőm össze akart hozni az egyik osztálytársával.Lázasan készülődtünk a nagy találkozásra, és hogy tényleg a legjobb formámat hozhassam, a barátnőm kölcsönadott egy pánt nélküli felsőt. A póló egy kicsit nagy volt rám, de mivel szexi volt és tetszett a színe, úgy döntöttem, hogy felveszem.Amikor viszont meg akartam mutatni magam benne a srácnak, bekövetkezett a katasztrófa: ahogy levettem a pulcsimat, a póló lecsúszott, és kivillant az egyik cicim. Borzasztó ciki volt!Szerencsére ez a kis malőr nem ijesztette el a fiút, de ezt a furcsa randit azóta is emlegeti.
 
 
 
Tavaly nyári táborban voltam a barátnőimmel.Faházban laktunk, amiben több kétágyas szoba volt.Első este nagyon jól éreztük magunkat négyesben:egész este beszélgettünk, rengeteget röhögtünk, kibeszéltük a fiúkat, no meg persze a tanárokat. Lefekvés után is folytattuk: átkiabáltunk egymásnak mindenfélét, többek között mindenki elmesélte élete legnagyobb pasis beégését. Mindez hajnalig tartott..Másnap reggelinél odajött hozzánka kedvenc: tanárunk, és azt monta , hogy ezt nem gondolta volna rólunk...Későb kiderült, hogy a mellettünk levő szoba  a tanároké volt... Majdnem elsüllyedtünk szégyenünkben